Tallers

Aquest any relacionat amb els tema de les Jornades culturals els tallers han estat sobre cases pageses, cuina tradicional eivissenca i personatges mitològics eivissencs.
Aquí vos deixo un parell de fotografies dels grups que han fet el taller sobre cases pageses i cuina eivissenca.

El taller de cases pageses es va dur a terme de la següent manera:
- Primer els alumnes per grups cooperatius i utilitzant la dinàmica del full giratori varen escriure què sabien sobre les cases pageses.
- Després es va fer una posada en comú ampliant els seus conèixements previs i enumerant les característiques de les cases pageses.
- A continuació es va donar dos trossos de fang a cada alumne perquè construissin la seva casa atenent a les explicacions anteriors.


A la següent sessió es varen pintar i decorar les cases.
Desprésvàrem anar davant l'esgléssia del poble per dibuixar-la.

Finalment per acabar la ronda de tallers tots els grups varen cuinar Greixonera. S'els va donar la recepta a trossos i entre tots els membres del grup l'havien de llegir i ordenar. Després havien de passar a elaborar-la. Va sortir un poc insípida ja que li va faltar sucre però tots varen disfrutar molt fent-la.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 En matemàtiques estem treballant els números romans,avui ha tocat experimentar. Amb 4 palets havien de fer tots els números romàs que es pu...