ACTIVITAT LA SETMANA DE LA MAR.

Com cada any el grup de 5è es presenta a la setmana de la mar,S'ha de fer una maqueta d'unes dimensions determinades amb material reciclat,un eslogan i un full on s'explica les característiques de l'animal del ecositema mari escollit, Desprès hem d' explicar el perquè és necessari aquest animal per el benestar del medi ambient.Els alumnes havien de portar a classe tres animals marins escollits i explicar-los,desprès els apuntavem a la pisarra i mitjançant una votaciò escolliem el més votat.

Una vegada escollida la nostra maqueta, en grups pensaven idees de com podría ser la maqueta i desprès es posaven en comú,a poc apoc i entre tots ,ajuntan idees es va conseguir la ideea definitiva, per fabricar la nostra maqueta.

Tots els nens han fet una part de la feina i el que més m'agradat ha estat el fet de la feina grupal que han fet .S'han organitzat de manera que tots han aportat alguna cosa a la maqueta, tant en idees com en fabricació.AQUEST ÉS EL NOSTRE ESCRIT!!!!!


LA NOSTRA MAQUETA

MAQUETA AMB ESLOGAN

HAN PARTICIPAT :EVAN,ALMA,JORDI,HUGO,MAR,DALILA,JAN,POL,VICENT,ADRIÀ,JULIA I KARINA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 En matemàtiques estem treballant els números romans,avui ha tocat experimentar. Amb 4 palets havien de fer tots els números romàs que es pu...