diumenge, 19 de desembre de 2021

DARRERA ENTRADA DE L'ANY 2021!!!

Hola famílies!!!

Ja acaba un altre any i amb ell, el primer trimestre d'aquest curs acadèmic.

Per mi ha estat una gran alegria poder començar amb una tutoria i, sincerament, he tingut molta sort de caure en aquest meravellós grup, del qual em sent molt content i orgullós dels vostres fills i filles, els quals fan que la meva feina sigui molt fàcil i que cada dia tengui més ganes d'estar amb ells i elles i compartir molts de moments.

Per acabar, us faré un repàs d'aquests dies, ja que com ja sabeu aquests darrers dies no podré estar amb ells.

Vàrem entregar la nostra mascota pel concurs de la Setmana de la mar, la qual vàrem realitzar amb molta dedicació i entusiasme

A continuació us pas l'enllaç al document d'elaboració de la mascota, i més endavant teniu alguna foto de la nostra feina final.

DOCUMENT MASCOTA

També us deix l'enllaç de la notícia referent amb els resultats del concurs:

BLOG OFICIAL SETMANA DE LA MAR

Apart d'aquesta feina, durant aquests dies hem continuat amb el nostre calendari d'advent i organitzant tallers de Nadal per decorar la nostra escola i com a decoració per cada infant a casa seva.

A més, també hem fet un taller sobre interculturalitat, transformar la mirada, on mitjançant activitats lúdiques i teatralitzades.

Com activitat especial, hem tingut dos infants de la nostra classe que, durant aquests dos cursos vinents, seran els representants de la nostra escola en els Plens Infantils que es realitzaran al nostre ajuntament.

Finalment, aquest divendres vàrem fer una visita a la biblioteca del poble per poder agafar llibres per aprofitar el moment de les vacances i poder seguir gaudint de plaers lectors des de casa.

Una abraçada famílies i que tingueu una feliç sortida i entrada d'any!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada