dilluns, 2 de novembre del 2020

ACTIVITATS I IMATGES DELS EMOJIS

   El passat dia 06 d'octubre vàrem realitzar la primera sortida. Teníem un bus interactiu per descobrir i inventar. Va estar molt interessant i el temps va passar molt ràpidament. Alguns tornaren per la tarda.







  De manera inesperada ens vàrem assabentar d'un aniversari DOBLE. Encara que ho vàrem saber després, ho celebràrem: cantàrem i els vàrem felicitar. Molts d'anys i bons !



 Per al dia de tots Sants vàrem celebrar la trencada on es menjaren diversitat de fruits secs. Mentrestant es varen contar diferents contes: el del dimoni i el Riu de Santa Eulària. El del fameliar que de fer tanta feina es va menjar tot el que trobà. El de la castanyera que agafava caragols. El del barruguet i el xorrac. I el que es pensà que va somiar sobre uns barruguets i resultà veritat.

  Com no podia faltar, ens va visitar la castanyera.

  En acabar de menjar i de jugar, en tornar a l'aula; es repartiren uns dibuixos ja triats anteriorment de manera individual sobre uns quants, relacionats amb aquestos éssers que no veiem però estan entre naltros.




  Com haureu vist l'any que apareix en les fotos no és el que toca. Ha estat una errada de configuració de la càmera. Però ja està solucionat.

  Hi ha moltíssimes més imatges que estan guardades i que les podreu tenir.


  Si no hi ha cap novetat, la pròxima sortida serà el pròxim 12 de novembre que anirem al Camp d'Aprenentatge anant cap a la Cala de Sant Vicent.

  Fins prompte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada